Några av de föreläsarna som är bokade till FFT Live. www.fftlive.seBland de bokade föreläsarna finns många kända namn. www.fftlive.se

Första helgen i oktober är det dags för höstens största släktforskarevent, Finding Family Together Live. Det kommer bli föreläsningar, workshops och till och med marknadstorg. Och bäst av allt – det sker i en dator, surfplatta eller mobiltelefon hemma hos dig.

Finding Family Together Live utlovar en helg fullspäckad av spännande föreläsningar och händelser. Två typer av biljetter finns nu att köpa: en för den som nöjer sig med att uppleva allt direkt när det händer, och en för den som även vill kunna ta del av inspelningarna efteråt.

Läs mer om biljettyperna på evenemangets webbsida: www.fftlive.se

Föreläsningar och workshops

Bland föreläsarna finns välkända och kunniga namn som Niklas Källner, Linda Kvist, Stina Loo och Fredrik Mejster. Det finns hela 30 föreläsningar och workshops inplanerade, och det du inte hinner ta del av där och då kommer även att spelas in och tillgängliggöras efteråt för den som har köpt ett komplett biljettpaket.

Se hela programmet här

Utställare och marknadstorg

Möt intressanta företag och föreningar i deras digitala montrar. På Marknadstorget kommer olika produkter och tjänster att presenteras. Dessa två delar är öppna för alla och kräver ingen biljett.

Stötta föreningslivet

Vill du stötta föreningslivet köper du din biljett direkt från din lokala släktforskarförening.

Så går det till:
Din släktforskarförening kan ansöka om att bli partner till FFT Live. Då får föreningen en särskild länk som den kan sälja biljetter genom – för varje biljett som säljs via länken får föreningen 100 kr. Du kan se vilka föreningar som har registrerat sig på evenemangets biljettsida.

Finding Family Together Live äger rum 2–4 oktober 2020.

Mer information publiceras löpande på: www.fftlive.se

Annonser