sfd i bokhandeln 2020 2
I helgen skulle de årliga Släktforskardagarna ha arrangerats och i vanliga fall hade vi kanske mötts i vår monter. Men nu är det andra tider och  till och istället bjuder vi på boksläpp, generösa mässpriser och ett oslagbart prenumerationserbjudande i Rötterbokhandeln på nätet. Med start i dag!

Släktforskardagarna brukar vanligtvis innebära spännande möten, intressanta föreläsningar, bokfynd, författarträffar och en hel del trötta fötter. Nu blev det ingen mässa i år och som plåster på såren vill vi som vanligt ändå fira med boksläpp och mässpriser på våra produkter i Rötterbokhandeln.

Priserna gäller 21-23 augusti.

Helgens boksläpp

kyrkoforska omslag for webbSveriges Släktforskarförbund släpper idag en helt ny handbok: Kyrkoforska.

Kyrkorna har lämnat efter sig så mycket mer än bara de kyrkoböcker som flitigt används i släktforskningen. Har du en präst i släkten kan du till exempel hitta material om hans liv och utbildning, eller en likpredikan efter hans död. Dyk ner i kyrkliga dokument, arkiv och minnesmärken i förbundets nya handbok, skriven av Anna-Karin Westerlund och Markus Gunshaga. 

Mässpris: 200 kr
Därefter: 255 kr

Läs mer om boken här

Helt år med Släkthistoriskt Forum för 200 kr

premium silver iconDu som ännu inte prenumererar på Sveriges ledande tidning om släktforskning, Släkthistoriskt Forum, bör verkligen passa på nu i helgen.

Prenumerationspaketet Premium Silver, som är en helårsprenumeration på tidningen tillsammans med massvis av spännande digitala extraresurser, kommer nämligen att kosta 200 kr istället för ordinarie 299 kr för nya prenumeranter. 

Det enda du behöver göra är att fylla i rabattkoden SOMMAR200 när du beställer din prenumeration. Erbjudandet gäller under samma tid som övriga erbjudanden. Från och med i dag, fredag till och med söndag 23 augusti. Så passa på!

Läs mer och beställ Premium Silver här

Gratisnummer av tidningen på köpet

b51dbe92 0bed 4f13 a6a4 294fc6cdf07b
Många av Förbundets mest populära produkter hittar du just nu till riktigt bra priser. Dessutom får de första 500 kunderna som handlar för minst 300 kr ett av de senaste numren av Släkthistoriskt Forum på köpet.

Så skynda att fynda!

Priserna gäller från nu, fredag morgon, fram till och med söndagen den 23 augusti.

Se alla erbjudanden i Rötterbokhandeln

Annonser