sfd i bokhandeln 2020 2
I helgen skulle de årliga Släktforskardagarna ha arrangerats och i vanliga fall hade vi kanske mötts i vår monter. Men nu är det andra tider och från fredag morgon till och med söndag kommer vi istället att bjuda på boksläpp, generösa mässpriser och ett oslagbart prenumerationserbjudande i Rötterbokhandeln på nätet. Missa inte det!

Släktforskardagarna brukar vanligtvis innebära spännande möten, intressanta föreläsningar, bokfynd, författarträffar och en hel del trötta fötter. Nu blev det ingen mässa i år och som plåster på såren vill vi som vanligt ändå fira med boksläpp och mässpriser på våra produkter i Rötterbokhandeln.

Priserna gäller under helgen 21-23 augusti.

Helgens boksläpp

kyrkoforska omslag for webbSveriges Släktforskarförbund kommer i helgen att släppa en helt ny handbok: Kyrkoforska.

Kyrkorna har lämnat efter sig så mycket mer än bara de kyrkoböcker som flitigt används i släktforskningen. Har du en präst i släkten kan du till exempel hitta material om hans liv och utbildning, eller en likpredikan efter hans död. Dyk ner i kyrkliga dokument, arkiv och minnesmärken i förbundets nya handbok, skriven av Anna-Karin Westerlund och Markus Gunshaga. 

Mässpris: 200 kr
Därefter: 255 kr

Helt år med Släkthistoriskt Forum för 200 kr

premium silver iconDu som ännu inte prenumererar på Sveriges ledande tidning om släktforskning, Släkthistoriskt Forum, bör verkligen passa på nu i helgen.

Prenumerationspaketet Premium Silver, som är en helårsprenumeration på tidningen tillsammans med massvis av spännande digitala extraresurser, kommer nämligen att kosta 200 kr istället för ordinarie 299 kr. 

Läs mer om Premium Silver här

Mer i Rötterbokhandelns nyhetsbrev

b51dbe92 0bed 4f13 a6a4 294fc6cdf07b
Du kommer att hitta flera av Förbundets mest populära produkter till riktigt bra priser. Dessutom får de första 500 kunderna som handlar för minst 300 kr ett av de senaste numren av Släkthistoriskt Forum på köpet.

Ett nyhetsbrev med de aktuella erbjudandena kommer att gå ut på fredag morgon och priserna kommer att gälla från och med då fram till och med söndagen den 23 augusti.

Anmäl dig till Rötterbokhandelns nyhetsbrev här!

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Nu har styrelsen för Emigranternas hus i Göteborg fattat sitt beslut. Verksamheten kommer att läggas...

Dags för släktforskardagar online

I helgen är det dags för Finding Family Together LIVE 2020, en fullspäckad släktforskarkonferens som...

Nyligen gick den Utah-baserade släktforskningsorganisationen Family Search ut med nyheten att de num...

Temat för Släktforskningens dag den 16 januari 2021 är Samhällets skuggsida i arkivens ljus – ett te...

Nu släpps Sveriges Släktforskarförbunds tjugoförsta handbok, som lär dig mer om släktingarna som til...

Fler artiklar

Annonser