premium guldny2 webb2

Vill du komma dina anfäder och anmödrar lite närmare? Är du nyfiken på nya källor och tekniker? Rötters premiumprenumerationer ger dig tillgång till ett helt år med näst intill obegränsad digital läsning om släktforskning från 99 kronor. Perfekt sommarläsning!

shf arkivSå här ser det ut för dig som är inloggad i Premium Brons, Silver eller Guld. Massor av härlig läsning om släktforskningens små och stora mysterier!Sommartider betyder för många av oss mer tid för att läsa och fördjupa oss i våra fritidsintressen. För dig som funderar på vad du ska packa med dig till sommarstugan har vi ett tips – ta med laptopen eller läsplattan! Du som har en brons-, silver eller guldprenumeration har tillgång till alla nummer som har utgivits av tidningen Släkthistoriskt Forum i digitalt format.

Ett helt år med nyheter och inspiration från 99 kr

En digital årsprenumeration på Släkthistoriskt Forum kallar vi Premium Brons och den kostar 199 kr. Med den får du tillgång till hela tidningsarkivet tillsammans med alla digitala extraresurser i Premium Bas.

Vill du få tidningen i brevlådan (5 nummer per år) och samtidigt få tillgång till den digitalt tillsammans med extraresurserna i Premium Bas är det prenumerationen Premium Silver du ska välja. Hela paketet kostar bara 299 kr (helår).

Att bara prenumerera på Premium Bas kostar 99 kr. Det ger dig inte tillgång till de senaste numren av Släkthistoriskt Forum, men du hittar en hel del annat. Nedan ser du vad som ingår i Premium Bas och de övriga paketen:

Läs mer om paketen och börja prenumerera här!

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser