Peter sjolund webb u zwengerPeter Sjölund hjälper dig med DNA-släktforskningen i varje nummer av Släkthistoriskt Forum. Foto: Ulrika Zwenger.
I tidigare nummer av Släkthistoriskt Forum har släktforskningsexperten Peter Sjölund berättat om hur polisen går till väga när de jagar mördare med hjälp av släktforskares DNA. Du som har en brons-, silver eller guldprenumeration har tillgång till artikeln digitalt.

I dag är Peter Sjölund den alla talar om. För Släkthistoriskt Forums prenumeranter är han känd sedan länge. Under de senaste åren har han i varje nummer besvarat läsarfrågor om genetisk genealogi, eller släktforskning med DNA. 

Redan i nummer 2 2019 berättade han för tidningens läsare om hur polisen går till väga när de ringar in misstänkta mördare med hjälp av släktforskares DNA. Du som har en brons-, silver eller guldprenumeration har tillgång till artikeln digitalt. Logga in och läs den direkt!

shf arkivSå här ser det ut för dig som är inloggad i Premium Brons, Silver eller Guld. Massor av härlig läsning om släktforskningens små och stora mysterier!


nr 1 2 2020 staendeEtt helt år med nyheter och inspiration från 199 kr

Vill du komma dina anfäder och anmödrar lite närmare? Är du nyfiken på nya källor och tekniker? Då ska du prenumerera på Släkthistoriskt Forum, tidningen för alla släktforskare.

Magasinet, som ges ut av Sveriges Släktforskarförbund sedan 1982, varvar historiska tillbakablickar med konkreta tips på hur du löser släktforskningens små och stora mysterier. Den utkommer med fem välfyllda nummer om året.

En digital årsprenumeration på tidningen (Premium Brons) kostar 199 kr. Med den får du även tillgång till hela tidningsarkivet tillsammans med digitala extraresurser. En helårsprenumeration med tidningen både i pappersform, digitalt och tillsammans med extraresurser kostar 299 kr (Premium Silver).

Läs mer och börja prenumerera här!

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Vill du komma dina anfäder och anmödrar lite närmare? Är du nyfiken på nya källor och tekniker? Rött...

Nu är det semestertider och även Sveriges Släktforskarförbunds kansli och Rötterbokhandeln kommer at...

Vigslar kan vara luriga att hitta i kyrkböckerna. Ett par kunde gifta sig makens eller makans hembyg...

För många av oss kommer sensommaren att kännas lite mer tom än vanligt, sedan Släktforskardagarna st...

Totalt sju släktforskare – fem kvinnor och två män – står nu redo att hjälpa polisen om de behöver s...

Fler artiklar

Annonser