Thomas Fürth Thomas Fürth. Foto: Crister Lindström.Släktforskarnas årsbok 2020 utlovar spännande artiklar med nya perspektiv på släktforskning. Ett exempel på detta är Thomas Fürths berättelse, som kretsar kring en tavla av en elegant dam med plym i hatten.

Thomas Fürth, ordförande i Genealogiska Föreningen och Judiska släktforskningsföreningen i Sverige, tillika docent i historia vid Stockholms universitet, och forskningsledare vid Kairos Future medverkar även i årets upplaga av Släktforskarnas Årsbok.

Hans bidrag har den lite ovanliga rubriken "Damen med plym i hatten" och utgår ifrån ett gammalt koppartryck som på sin tid spreds över stora delar av Europa. Eva Frank hette den porträtterade och Thomas Fürth tar oss med på en svindlade Europeisk resa bland andliga gurus och judisk messianism, adelsdamer och revolutionärer. Men varför landade porträttet hos familjen Fürth?

Läs hela den fascinerande artikeln i Släktforskarnas årsbok 2020.

årsbok 2020 3d 2Släktforskarnas årsbok 2020 finns nu att beställa till förköpspris eller som del i prenumerationen Premium Guld.Förköp årsboken nu!

Nu finns Släktforskarnas årsbok 2020 att beställa till förköpspriset 295 kr (ord. pris: 350 kr + frakt). Sista dagen att beställa årsboken till förköpspris är den 30 april. Förköper du årsboken får du den levererad till din brevlåda före midsommar.

Mer om innehållet i Släktforskarnas årsbok 2020

Spara mer med prenumerationspaket

Nytt för i år är att den som redan har en prenumeration hos Rötter sparar ännu mer genom att uppgradera sin nuvarande prenumeration till det förmånliga paketet Premium Guld, där årsboken ingår. Uppgraderar du din prenumeration betalar du endast mellanskillnaden. Logga in på ditt Rötter-konto och gå till sidan för prenumerationer för att se ditt personliga pris.

Förköp eller läs mer om prenumerationerna här

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser