premium guldny2 webb2
Nu kan du prenumerera på Släkthistoriskt Forum genom flera förmånliga prenumerationspaket. Beställer du din prenumeration senast den 6 februari hinner du få årets första nummer. Läs mer om paketen och hur du
beställer dem nedan!


Senast den 6 februari måste vi ha din beställning för att du ska hinna få årets första nummer av Släkthistoriskt Forum, med temat ”Till er tjänst”.

Släkthistoriskt Forum är tidningen för alla släktforskare. Det ges ut av Sveriges Släktforskarförbund och varvar historiska tillbakablickar med konkreta tips på hur du löser släktforskningens små och stora mysterier.

Läs mer om våra produkter och välj det prenumerationspaket som passar just dig


premium guld iconPremium Guld – allt i ett paket

Premium Guld är prenumerationspaketet med extra allt: För endast 499 kr/år får du Släkthistoriskt Forum både i digital- och pappersform, Släktforskarnas årsbok och alla de digitala premiumresurserna på Rötter – allt till ett kraftigt rabatterat pris.

Pris: 499 kr/år

premium silver iconPremium Silver – det kompletta tidningspaketet

Premium Silver är paketet för dig som prenumererar på Släkthistoriskt Forum och som vill ha tidningen i både pappers- och digital form.

Som bonus får du även tillgång till allt det digitala extramaterialet som finns i Premium Bas.

Pris: 299 kr/år

premium brons iconPremium Brons – tidningen digitalt

Vill du endast prenumerera på Släkthistoriskt Forum digitalt kan du göra det genom paketet Premium Brons.

Genom din inloggning på Rötter får du då tillgång till en digital version av tidningen utöver de övriga resurserna i Premium Bas, som du får på köpet.

Pris: 199 kr/år

premium bas iconPremium Bas – extraresurser på Rötter

Genom din inloggning på Rötter får du tillgång till digitalt extramaterial i form av mindre databaser, ett arkiv med de äldre numren av Släkthistoriskt Forum och ett digitalt bibliotek med inskannade böcker av intresse för släktforskare.

Pris: 99 kr/år

Logga in eller skapa konto
för att uppgradera och beställa


Numera kan du enkelt logga in på din kundsida här på Rötter för att hantera din prenumeration direkt. Här nedan kan du läsa mer om hur du beställer din prenumeration:


Du som redan är kund:

laptop computer keyboard smal

Alla våra kunder fick för en vecka sedan (den 28 januari) ett mejl med inloggningsuppgifter till sitt befintliga Rötter-konto, eller till ett konto som har skapats av oss för att du ska kunna hantera den pågående prenumerationen.

Har du inte fått något mejl kan det bero på att vi har din aktuella mejladress. Du är då välkommen att kontakta oss, så att vi kan hjälpa dig. Kontrollera gärna din skräppost först, så att inte mejlet med dina inloggningsuppgifter ligger där.

Är du osäker på om du tidigare har haft ett konto eller är intresserad av att skaffa ett – kontakta oss, så hjälper vi dig.

Du som redan har en pågående prenumeration på tidningen och skulle vilja uppgradera till något av våra nya prenumerationspaket kommer att kunna uppgradera till Premium Guld eller Premium Silver inom kort.


Du som är ny kund:

Har du aldrig tidigare haft ett konto på Rötter, prenumererat på tidningen eller förbeställt årsboken kan du enkelt skapa ett nytt konto och lägga din beställning på valfritt paket.

När du sedan är inloggad kan du läsa mer om paketen och göra din beställning under rubriken Prenumerationer på Rötter.

Här skapar du ett konto på Rötter.

shf 5nr plus arsbGår även att beställa ”som vanligt”

Det går självklart också bra att förnya sin prenumeration som vanligt, via prenumerationserbjudandet som skickats hem till dig per post, eller via din inloggning på Rötter. En prenumeration på Släkthistoriskt forum i enbart pappersform kostar 275 kr/år.

Du kan förnya din prenumeration som vanligt eller logga in på ditt Rötter-konto och förnya den under "Prenumerationer" i huvudmenyn.

Möjligheten att beställa Släktforskarnas årsbok separat finns också kvar. Förbeställer du den i april kostar den 295 kronor.

Beställ i dag!

Sista beställningsdag för att inte missa nummer 1 2020 av Släkthistoriskt Forum är den 6 februari.

Efter att tidningen har kommit ut den 14 februari kommer det som vanligt att finnas möjlighet att köpa nr 1 som lösnummer i Rötterbokhandeln.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Det finns några kända Louis De Geer och i den här veckans gravsten får vi lära känna en av dem som h...

Nyligen har det beslutats att över 500 000 norska dagstidningar från början av 1800-talet fram till ...

I USA uppmärksammas just nu ett fall där dna-släktforskning har bevisat en morddömd mans oskuld efte...

Nu är Årets bok om svensk historia utsedd: De som aldrig kom hem. Omkomna flygare i Flygvapnet under...

Gör dig redo för tre fullspäckade dagar i Stockholm om Skandinaviens skogsfinnar, med bland annat dn...

Fler artiklar

Annonser