premium guldPremium-guld är paketet för den inbitne släktforskaren. Det ger dig tidning, premium-inloggning och årsbok till ett oslagbart pris.

Nu lanserar vi våra paketerbjudanden på bland annat Släkthistoriskt Forum och Släktforskarnas årsbok.

Vi har gått ut med förhandsinformation om att vi snart kommer att lansera våra paketerbjudanden för att du som är intresserad ska kunna vänta med att förnya din prenumeration tills dess att de nya paketen är lanserade – nu är de det!

Ytterligare en god nyhet är att du som redan har en prenumeration, eller nyligen förnyat den kan uppgradera till Premium Guld (helårsprenumeration på tidningen, årsbok och premium-inloggning) eller Premium Silver (helårsprenumeration på tidningen och premium-inloggning), läs mer om hur du går till väga nedan.

Här kan du läsa mer om paketen


Logga in på ditt konto för att beställa eller uppgradera

Du som har, eller som nyligen har haft en prenumeration på Släkthistoriskt Forum, är Röttervän eller som tidigare har förbeställt Släktforskarnas årsbok har under dagen fått ett mejl med inloggningsuppgifter till ditt Rötter-konto, som du behöver för att hantera dina prenumerationer.

Har du inte fått något mejl beror det på att vi inte har någon mejladress till dig. Kontakta oss, så skapar vi ett Rötter-konto åt dig.

Gå in på www.rotter.se/prenumerationer för att läsa allt om vad det finns att välja på. Logga in för att se vad du har för möjligheter till uppgradering och vad en sådan skulle kosta för dig.


Missa inte nummer 1 – beställ senast 6 februari

Sista beställningsdag för att inte missa nummer 1 2020 av Släkthistoriskt Forum är den 6 februari.

Efter att tidningen har kommit ut den 14 februari kommer det som vanligt att finnas möjlighet att köpa nr 1 som lösnummer i Rötterbokhandeln.

Nedan ser du de olika paketen. Klicka på bilden för att förstora upp den eller gå direkt till Prenumerationssidan för att läsa mer.

prenerbjudanden webbHär är paketerbjudandena. Klicka på bilden för att förstora upp den.

 

 

 

Annonser