Snart lanserar vi förmånliga paketerbjudanden på bland annat Släkthistoriskt Forum och Släktforskarnas årsbok. För dig som har en prenumeration på Släkthistoriskt Forum som löper ut till årsskiftet finns det några saker att tänka på.

Du som har en prenumeration på tidningen som precis löpte ut med nummer 5 2019 har fått ett förnyelseerbjudande på posten som avser nummer 1 2020 och framåt, detta för att inte missa något nummer av tidningen. Flera har hört av sig och undrar om det går bra att ha lite is i magen och avvakta med sin beställning till dess att de nya paketerbjudandena har lanserats på Rötter. Detta är vad som gäller:

premium silverDu som i dagsläget prenumererar på Släkthistoriskt Forum kanske är intresserad av "Premium-silver".

Paketerbjudanden på gång

Planerad lansering av den nya prenumerationsmodellen är kring mitten av januari, men i dagsläget går det inte att få ett exakt datum. Senast den 30 januari måste man dock ha lagt sin beställning för att få nummer 1 av Släkthistoriskt Forum i mitten av februari.

Vår förhoppning är att vi ska ha hunnit lansera våra paketerbjudanden tills dess, men tiden för att lägga sin beställning kommer oavsett att bli väldigt kort. Risken är att du som väntar till lanseringen inte kommer att hinna få nummer 1 av tidningen. I sådant fall blir ditt första nummer årets andra.

Om så skulle ske kan det vara bra att veta att du som vanligt kommer att kunna köpa nummer 1 som lösnummer via Rötterbokhandeln strax efter utgivning. Därför är ingen större skada skedd för dig som väljer att avvakta.

Mer om paketen

premium guldPremium-guld är paketet för den inbitne släktforskaren. Det ger dig tidning, premium-inloggning och årsbok till ett oslagbart pris.

Premium Bas ersätter tidigare Rötters Vänner och ger dig en premium-inloggning på Rötter med tillgång till digitalt extramaterial i form av mindre databaser, ett arkiv med de äldre numren av Släkthistoriskt Forum och ett digitalt bibliotek med inskannade böcker av intresse för släktforskare.

Premium Silver är paketet för dig som prenumererar på Släkthistoriskt Forum och som vill ha tidningen i både pappers- och digital form. Som bonus får du även en premium-inloggning på Rötter som ger dig tillgång till allt det digitala extramaterialet. Du som prenumererar på Släkthistoriskt Forum och nyligen har skänkt ett bidrag till Rötters Vänner kommer automatiskt att uppgraderas till Premium Silver för den tid som återstår på tidningsprenumerationen.

Vill du endast prenumerera på Släkthistoriskt Forum digitalt kan du göra det genom paketet Premium Brons. Genom din premium-inloggning på Rötter får du då tillgång till en digital version av tidningen utöver premium-inloggningens övriga resurser, som du får på köpet.

Premium Guld är prenumerationspaketet med extra allt: För bara 499 kr/år får du Släkthistoriskt Forum i både digital- och pappersform, Släktforskarnas årsbok och premium-inloggning på Rötter – allt till ett kraftigt rabatterat pris.

Lanseras inom kort

När din prenumeration håller på att löpa ut kommer du få ett erbjudande per post om förnyelse med möjligheten att välja det paket som passar dig bäst.

Möjligheten att prenumerera på Släkthistoriskt forum i enbart pappersform (ordinarie pris 275 kr/år) och beställa årsboken separat (295 kronor) kommer att finnas kvar. Du kommer även att kunna lägga din beställning direkt på Rötter.

Håll utkik - här på Rötter meddelar vi så fort paketen är lanserade och beställningsformulären är öppnade. Nedan hittar du de olika paketen som kommer lanseras inom kort. Klicka på bilden för att förstora upp den.

prenerbjudanden webbHär är de planerade paketerbjudandena. Klicka på bilden för att förstora upp den.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

I dag är det Veterandagen, som firas för att hedra dem som har deltagit i militära eller civila huma...

Den som letar efter släktingar i Jönköpingstrakten kan nu glädjas åt fler poster för de tidigare å...

Sveriges Släktforskarförbunds nyhetsbrev Angeläget ges ut två gånger om året och innehåller viktig i...

MyHeritage är ett av de största släktforskningsföretagen på den svenska marknaden, inte minst när ...

Nu är det bara några få dagar kvar att söka i Kungliga bibliotekets tidningsdatabas, så det gäller...

Fler artiklar

Annonser