I Släkthistoriskt Forum nr 5 kan man läsa om de olika förmånliga paket som vi kommer att erbjuda på prenumerationer i början av nästa år. För dig vars prenumeration på Släkthistoriskt Forum löper ut till årsskiftet finns det några saker att tänka på.

De prenumeranter vars prenumeration löpte ut med samma nummer har per automatik fått ett förnyelseerbjudande på posten som avser nummer 1 2020 och framåt, detta för att inte missa något nummer av tidningen. Flera har hört av sig och undrar om det går bra att ha lite is i magen och avvakta med sin beställning till dess att de nya paketerbjudandena har lanserats på Rötter. Detta är vad som gäller:

premium silverDu som i dagsläget prenumererar på Släkthistoriskt Forum kanske är intresserad av "Premium-silver".

Paketerbjudanden på gång

Planerad lansering av den nya prenumerationsmodellen är kring mitten av januari, men i dagsläget går det inte att få ett exakt datum. Senast den 30 januari måste man dock ha lagt sin beställning för att få nummer 1 av Släkthistoriskt Forum i mitten av februari.

Vår förhoppning är att vi ska ha hunnit lansera våra paketerbjudanden tills dess, men tiden för att lägga sin beställning kommer oavsett att bli väldigt kort. Risken är att du som väntar till lanseringen inte kommer att hinna få nummer 1 av tidningen. I sådant fall blir ditt första nummer årets andra.

Om så skulle ske kan det vara bra att veta att du som vanligt kommer att kunna köpa nummer 1 som lösnummer via Rötterbokhandeln strax efter utgivning. Därför är ingen större skada skedd för dig som väljer att avvakta.

Mer om paketen

premium guldPremium-guld är paketet för den inbitne släktforskaren. Det ger dig tidning, premium-inloggning och årsbok till ett oslagbart pris. Nu kommer du som vill även att kunna läsa Släkthistoriskt Forum digitalt. Premium Bas ersätter tidigare Rötters Vänner och du som prenumererar på Släkthistoriskt Forum och nyligen har skänkt ett bidrag till Rötters Vänner kommer automatiskt att uppgraderas till Premium Silver för den tid som återstår på tidningsprenumerationen. Då ingår Släkthistoriskt Forum i digital form.

Möjligheten kommer också att finnas att välja bland flera olika prenumerationspaket, som exempelvis Premium Guld, med extra allt: Tidning i både digital- och pappersform, årsboken och digitalt extramaterial på Rötter – till ett kraftigt rabatterat pris.

När din prenumeration håller på att löpa ut kommer du få ett erbjudande per post om förnyelse med möjligheten att välja det paket som passar dig bäst.

Möjligheten att prenumerera på Släkthistoriskt forum i enbart pappersform (ordinarie pris 275 kr/år) och beställa årsboken separat (295 kronor) kommer att finnas kvar. Du kommer även att kunna lägga din beställning direkt på Rötter.

Håll utkik - här på Rötter meddelar vi så fort paketen är lanserade och beställningsformulären är öppnade. Nedan hittar du de olika paketen som kommer lanseras inom kort. Klicka på bilden för att förstora upp den.

prenerbjudanden webbHär är de planerade paketerbjudandena. Klicka på bilden för att förstora upp den.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Veckans gravsten – Alfred Nobel

Alfred Nobel (1833-1896) är en av världens mest kända svenskar. I dag på hans dödsdag delas Nobelp...

Under julen är det många av oss som har lite tid över och hälsar på släktingar. Passa då på att doku...

Centrala Soldatregistret uppdateras kontinuerligt och under det senaste året är det framför allt de ...

Kurs för dig med judiska anor

Vill du lära dig hur man forskar i sina judiska anor? Judiska släktforskningsföreningen håller i...

I Släkthistoriskt Forum nr 5 kan man läsa om de olika förmånliga paket som vi kommer att erbjuda på ...

Fler artiklar

Annonser