Vintage Christmas Sled Image GraphicsFairy webbVi närmar oss juletider och många av oss funderar över vad som ska inhandlas i julklappsväg. Här är våra bästa tips på personliga julklappar som räcker länge – många av dem finns dessutom just nu till fyndpriser i Rötterbokhandeln.

Helst ska en julklapp vara både personlig, prisvärd och användbar – så vad passar väl då bättre än de senaste kvalitetsprodukterna för att komma igång med släktforskningen? Släktforskning är dessutom både klimatsmart, stimulerande och roligt.

Här kommer några tips på skräddarsydda klappar till släktforskare på alla nivåer från Rötterbokhandeln:

 

kom igang med din slaktforskning omslagTill nybörjaren

Känner du någon som länge pratat om att komma igång med släktforskningen? Ge denne en flygande start med Släktforskarförbundets helt nya kurs- och självstudiebok skriven av Eva Johansson.

Perfekt för den som vill komma igång på egen hand med en tydlig och pedagogisk guide vid sin sida. Utöka julklappen med den senaste versionen av Sveriges dödbok och du kommer att ha ett släktforskningsess i din bekantskap inom kort. Båda produkterna säljs just nu till fyndpris i Rötterbokhandeln.

Här kan du läsa mer och beställa

 

fran dnatest till slakttrad omslagTill den DNA-testade

DNA-testandet i släktforskningssyfte har formligen exploderat på senare tid. Men alla som testat sig är inte helt på det klara över varifrån i släkten de nyfunna släktingarna egentligen kommer. Peter Sjölunds senaste bok hjälper den testade med just det - att para ihop sina DNA-träffar med sitt framforskade släktträd. Som vanligt är Sjölund fenomenal på att förklara avancerad biologi på ett sätt så att alla kan förstå.

Just nu hittar du den dessutom till ett oslagbart pris i Rötterbokhandeln - passa på!

Här kan du läsa mer och beställa

 

SHF paket 2018 med julskrufs webbTill den nyfikne

Men vad ska man köpa till den som redan har dödbok, handböcker, referenslitteratur, kort sagt den mesta som rör släktforskning?

En prenumeration på Släkthistoriskt Forum så klart! Magasinet, som ges ut av Sveriges Släktforskarförbund, varvar historiska tillbakablickar med konkreta tips på hur du löser släktforskningens små och stora mysterier.

Beställer du prenumerationen innan den 15 december får du årets sista nummer skickat hem till dig som ett bonusnummer, att läsa själv eller slå in och överlämna till den nya prenumeranten på julafton.

Här ger du bort en prenumeration

 

Fler klappar

I Rötterbokhandeln hittar du just nu fler utvalda handböcker, släktträd och andra resurser till specialpris. Kampanjen pågår till och med den 15 december, vilket också är sista beställningsdag om du vill få hem varorna innan jul.

Klicka här eller på bilden nedan för att se alla aktuella julklappserbjudanden

julerbjudanden 2019

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

I dag är det Veterandagen, som firas för att hedra dem som har deltagit i militära eller civila huma...

Den som letar efter släktingar i Jönköpingstrakten kan nu glädjas åt fler poster för de tidigare å...

Sveriges Släktforskarförbunds nyhetsbrev Angeläget ges ut två gånger om året och innehåller viktig i...

MyHeritage är ett av de största släktforskningsföretagen på den svenska marknaden, inte minst när ...

Nu är det bara några få dagar kvar att söka i Kungliga bibliotekets tidningsdatabas, så det gäller...

Fler artiklar

Annonser