Nu är det hög tid att boka biljetter till Släktforskardagarnas traditionsenliga gemensamma måltid — lördagsbanketten, som kommer att avnjutas på Grand Hotell kl 19.00 den 24 augusti. Redan på fredagkvällen är ombuden till Sveriges släktforskarförbunds riksstämma inbjudna till en trevlig fredagsbuffé. 

På lördagens bankett kommer det att bjudas på en räkbakelse på kavring toppad med stenbitsrom och örtsallad, följt av majskyckling fylld med schalottenlök och örtkräm, serverad med dragonsås, glaserade morötter och potatis. Som avslutning en chokladbrownie med mörk chokladmousse samt salt kolasås. Till det bjuds bordsvatten, ett glas vin alternativt en öl, samt kaffe. Bar kommer att finnas för den som önskar något mer att dricka.

Låter det som en trevlig avrundning på Släktforskardagarnas första dag? Boka din biljett redan i dag så att du inte blir utan!

Lördagsbanketten

teacupvintage

Plats: Grand Hotell, Borås
Tid: 24 augusti kl. 19.00

Om du är vegetarian eller har någon form av matallergi anger du detta som en “ordernotering” när du navigerat till kassan.

Bokning

Här bokar du din plats på banketten


Fredagsbuffén för stämmoombuden

Efter Sveriges Släktforskarförbunds stämma inbjuds stämmombuden till en buffé som är gratis för alla ombud. Föreningarnas ombud anmäler sitt deltagande på stämman och tackar ja eller nej till buffén via sin förenings inloggning på Rötter.

Medföljare till ombud är också välkomna till kvällsbuffén. Det kostar 150 kronor och biljettbokning görs direkt på www.sfd2019.se. Sista datum för biljettköp 12/8.

Plats: Borås Kongress, Akademiplatsen 2, Borås
Tid: 23 augusti kl.19.00

Bokning

På din förenings "Mina sidor" finns nu ett formulär där föreningen anmäler stämmoombud och tackar ja eller nej till buffén. Anmälan till buffén är bindande för föreningen. Uteblir man utan att i god tid (senast 5 augusti) lämna återbud, måste vi tyvärr debitera buffékostnaden på 150 kr.

Medföljare till ombuden, som inte är deltagare på stämman, bokar sin biljett på Släktforskardagarnas webbplats eller via länken nedan.

Medföljare till ombud köper sin biljett här.
 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Nyligen har det beslutats att över 500 000 norska dagstidningar från början av 1800-talet fram till ...

I USA uppmärksammas just nu ett fall där dna-släktforskning har bevisat en morddömd mans oskuld efte...

Nu är Årets bok om svensk historia utsedd: De som aldrig kom hem. Omkomna flygare i Flygvapnet under...

Gör dig redo för tre fullspäckade dagar i Stockholm om Skandinaviens skogsfinnar, med bland annat dn...

För lite drygt hundra år sedan svepte spanska sjukan över världen och 1918 drabbade den delar av Nor...

Fler artiklar

Annonser