SHF nr 1 2016 33 37 1I dag finns det en uppsjö av program till hjälp för oss släktforskare. Kommersiella företag och volontärbaserade föreningar för mer eller mindre intensiva reklamkampanjer för att vinna släktforskarnas gunst. Men vilka är egentligen de mest använda programmen 2016? I Släkthistoriskt forum nummer 1 2016 publicerades svaren.

Undersökningen

Resultaten nedan baseras på edn enkätundersökning som gjordes av Sveriges Släktforskarförbund tidigare i år. Drygt 5500 personer valde att besvara den och den lades dels ut på Rötter, öppen för alla besökare och dels skickades den ut till alla Sveriges Släktforskarförbunds medlemsföreningar för att få in så många svar som möjligt från det hållet.

Ta del av resultatet här kan du läsa artikeln här kan du läsa artikeln

Börja prenumerera i dag - få faktaboken på köpet!

shf 2016 nr1 2Släktforskning är populärare än någonsin och varje dag görs nytt material tillgängligt för släktforskare. Släkthistoriskt Forum visar vägen i den snabba utvecklingen med arkivtips, litteraturtips, råd och inspiration. Spännande släkthistorier varvas med de senaste nyheterna inom släktforskarvärlden.

Just nu kan du som nytecknar en prenumeration få Släktforskarens lilla faktabok på köpet! Här kommer du till erbjudandet.

Släkthistoriskt Forum ges ut av Sveriges Släktforskarförbund sedan 1987 och utkommer med fem nummer om året.

Annonser