Emibas

Uppdatering (23 nov 2005):
Vid urklipp av tabell fick man med bokstaven y i stället för ett Tab-tecken. Ladda ner eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.01.

Uppdatering (23 nov 2005):

Vid urklipp av tabell fick man med bokstaven y i stället för ett Tab-tecken. Ladda ner eller kör programmet direkt så letar det upp själv var på hårddisken du installerat sökprogrammet och gör uppgraderingen automatiskt.

Efter uppgraderingen ska versionsnumret vara 1.01.