sfd 2018Er förening har väl bokat monterplats till Släktforskardagarna?

I början av september bär det av till småländska Växjö och i år är det KGF (Kronobergs Genealogiska Förening) och Emigrantinstitutets Vänner som står för värdskapet. 

Släktforskardagarna är årets stora händelse i släktforskarsverige. Arrangemanget drar besökare från hela landet och utställarna är en blandning av ideella föreningar och släktforskarföretag.

Migration är temat för i år och det hela kommer att äga rum den 1-2 september 2018 i Fortnox Arena, en innebandyarena invigd 2012. Lokalerna är stora och luftiga och ännu finns gott om plats för föreningar och företag som funderar på att boka monter.

Men vänta inte för länge! Här kan du läsa mer om hur du bokar monter till Släktforskardagarna 2018

Vem arrangerar 2020?

Släktforskardagarna 2019 kommer att huseras av Borås Släktforskare och redan nu är det även klart för Släktforskardagarna 2021 – då Göteborg blir platsen och Göteborgsregionens Släktforskare värdförening.

Men vart arrangemanget kommer att ta vägen 2020 är ännu inte helt klart. Sveriges Släktforskarförbund har hittills fått in en intresseanmälan, men ännu finns chansen för andra hugade föreningar att anmäla sitt intresse. Vid frågor och intresseanmälan, kontakta förbundsordförande Erland Ringborg: erland.ringborg@genealogi.se