#28636

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
O. E. Renner
Tryckt information på fotografiets baksida
Fotografi af O.E. Renner från Stockholm
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Vera Ström, Bunge
Uppladdare
Håkan Ström
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2004-02-16 18:59:24
Okänd kvinna, fotot är med största sannolikhet taget på Gotland, eftersom det inte är ett studiofotografi utan är taget utomhus, ur ett album tillhörande Vera Ström, Hägur i Bunge på norra Gotland.

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi

Kommentarer (3)

Peter Karlsson

När det gäller fotografen Gustaf Renner (där ingen ort nämns) kan det vara riktigt att låta det ligga under det mest sannolika landskapet, men i de fall (som här) när fotografen har en ortsangivelse så skall bilderna alltid indelas efter den orten.. Detta är egentligen inget problem bara man ser till att i texten till sin bild få med namn på de socknar och orter som bilden bör ha koppling till. Då återfinns bilden vid sökning på till exempel 'Bunge' och Gotland' och så vidare.. En funktion som ytterligare håller samman album/samlingar (och som vi starkt rekommenderar) är att man <i>länkar samman</i> de bilder som hör ihop genom att på varje bild ange bildnumret till en viss bild i albumet, se vidare om detta under 'Tips och råd' i instruktionerna för Porträttfynd. (Detta kan du lämpligen komplettera med i form av en kommentar till varje bild om du önskar.)

Jag tycker i och för sig att det är motivet som är det viktiga, en bild som man vet är tagen på landsorten försvinner ju helt bland Stockholms alla fotografer.
Peter Karlsson

Normalt lägger vi bilderna under den ort fotografen står nämnd på även om de var resande fotografer i landet, exempelvis har vi mängder av tidiga jämtlandsbilder som ligger under 'Stockholm' - kanske bör vi förfara på samma sätt här med O.E. Renner, men vi funderar lite på saken.. //Admin
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv