Helio-Schuffert

Kommentarer

Vet du något om fotografen? Skicka in informationen här14592

På baksidan står skrivet med blyerts: Sajda Johansson. - Bilden inleder ett album som har tillhört författarinnen Agnes Rask (född 1922 i Jomala sn, Åland). Det har ursprungligen ägts av hennes mormors syster, som var hemma från byn Södersunda, Jomala sn, och gifte sig till Nedergårds (Östergårds) i byn Buskböle i samma socken. Bilderna i albumet torde till stor del föreställa personer med anknytning till Södersunda. Albumet har nu donerats till Sjöbloms emigrant- och torparmuseum i Jomala.

Fotografens namn & adressHelio-Schuffert
334

Personen är okänd, men eftersom fotot har bevarats bland bilder som har sitt ursprung i Brändö socken på Åland är det sannolikt är personen på bilden var hemmahörande där.

Fotografens namn & adressHelio-Schuffert
284

Eftersom fotot har bevarats bland bilder som har sitt ursprung i Brändö socken på Åland är det sannolikt är personen på bilden var hemmahörande där. Eventuellt föreställer det EDIT Maria Nordqvist, född 14 maj 1904 i Björnholma, Brändö socken, dotter till lotsen Oskar Albinus Nordqvist och hans hustru Ida Alexandra Henriksdotter, se bild #216.

Fotografens namn & adressHelio-Schuffert

Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv