#88883

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Agnes Andersson
År
1896
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Anders Nylander, Sundsvall
Uppladdare
Anders Nylander
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2009-01-08 23:08:10
Okänt brudpar. Ur samma album som #88834.

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi

Kommentarer (3)

Suzanne Bergman

Hej!
Han var bror till min mormors (Anna Hedvig Charlottas) far Otto Brunzell. Otto gifte sig med Maria född Olofsdotter och fick bland annat min mormor Anna Brånander (född Brunzell). Ett flertal av Ottos syskon flyttade till Norrland från Värmland. Andra emigrerade till USA. Anledningen till att jag googlade på Brunzell i Arbrå är att min son har en flickvän med föräldrar från trakten :) Eftersom jag släktforskar så var det kul att se om det finns "Brunzellare" kvar i Arbråtrakten.
Marianne Blom

jag heter Marianne Blom,73 år. personerna på fotot är min farfar och farmor. Gustaf och Maria fick 6 barn deras yngsta Hilding var min far.

Detta är enligt tidningen Arbråbygden årgång 1953 Nils GUSTAF Brunzell född 14/6 1857 i Stöpafors, Sunne död 11/6 1928. Folkskolelärare i Bogården, Arbrå. Han var son till Anders Brunzell och Hedvig Jansdotter. Gustaf gifte sig den 16/8 1896 i Alfta med Johanna Maria Johansson född 27/9 1866 i Ovanåker död 30/8 1947. Jag har inget känt släktskap med Brunzell men min farfars farfars farfar spiksmeden Jakob Ellström var gift med Catharina Jonasdotter Brunzell i sitt andra äktenskap. Hon var dotter till Jonas Jonsson Brunzell som var bror med Gustaf Brunzells farfars far Nils Jonsson Brunzell.
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv