Länkar

Släktforskning: allmänt

2014-02-09
Välgjorda dekorativa släkttavlor
2014-01-17Ted Eriksson
Mittsläktträd.nu erbjuder professionell hjälp med släktforskning inom Sverige samt design och tryck av personliga släktträd. Beställ din egen antavla!
2013-11-13Helena Björk
Min blogg och hemsida om släktforskning. Den är under uppbyggnad så ha lite tålamod att det byggs om lite då och då.
2013-11-13Anders Ellerstrand
Proveniens betyder härkomst eller ursprung, och tanken bakom Proveniens i Fokus är att samla människor med lite olika intresseområden men med ett gemensamt - intresset för det bakomliggande, historien - "härkomsten". Proveniens får här en vid betydelse. Det kan handla om ditt eget ursprung och då ägnar du dig kanske åt släktforskning. Det kan också handla om miljöer, byggnader eller föremål. Här diskuterar vi också hur vi arbetar med vårt intresseområde, som att skriva mikrohistoria, och olika sätt att presentera vårt arbete för andra.
2013-11-13Anne-Marie Nilsson
Här kan man beställa handmålade (akvarell) släktträd som blir fina presenter! Här kan man också hitta en ganska stor släktutredning med anor mestadels från Hälsingland.
2012-11-16
En släktforskarblogg. För att veta vem man är måste man känna till sitt ursprung... Vet du vem du är? Om du är nyfiken på dina anor, din släkt och din familjehistoria så kan släktforskning ge dig svar.

Annonser