Länkar

Släktforskning: allmänt

2023-01-25Monica Staversjö
Personlig släktforskning
2023-01-25Anders Ellerstrand
Proveniens betyder härkomst eller ursprung, och tanken bakom Proveniens i Fokus är att samla människor med lite olika intresseområden men med ett gemensamt - intresset för det bakomliggande, historien - "härkomsten". Proveniens får här en vid betydelse. Det kan handla om ditt eget ursprung och då ägnar du dig kanske åt släktforskning. Det kan också handla om miljöer, byggnader eller föremål. Här diskuterar vi också hur vi arbetar med vårt intresseområde, som att skriva mikrohistoria, och olika sätt att presentera vårt arbete för andra.
2023-01-25
En släktforskarblogg. För att veta vem man är måste man känna till sitt ursprung... Vet du vem du är? Om du är nyfiken på dina anor, din släkt och din familjehistoria så kan släktforskning ge dig svar.
2022-03-09Lee Radehag
2020-02-21Neta Hedberg
Hitta din släkt - Vill du vet mer om din historia och dina förfäder? Har ni amerika-emigranter i släkten som ni tappat kontakten med? Du kanske vill ge bort en släktutredning till någon som döps/gifter sig/fyller jämnt. Kontakta mig för en gratis konsultation då jag letar efter en "ingång" i arkiven. Sedan kan du, om du vill, göra din beställning utifrån det. Välkommen att höra av dig.
2019-10-09Monica Fogelqvist
Litet företag som funnits i några år. Gör alla sorters uppdrag som rör släktforskning framåt och bakåt i tiden, avskrifter och läshjälp av gammal stil. Inga frågor är för små för att få ett svar!

Annonser